:: KAMPER ::

Her følger presentasjon av våre kamper i serien 2002:

Seriekamp Runde 18: FC Godfoten - Norhordaland Ballklubb 3
Sted: Ostereidet
Dato: 24.09.
Kl: 18:30

Resultat: 4-0 (2-0)

Mål:
Torstein Langeland
Lars Mögster
Kenneth Gjertsen
Ole M. Urdal

"Dedikert til: Krigeren Torstein!"
Denne kampen ble spilt på kunstgressbanen på Ostereide, da den var utsatt på grunn av at NBK-spillerene løp Knarvikmilen dagen kampen egentlig skulle vært spilt.

Denne kampen ble preget av hva som skjedde etter 10 sekund spill! Torstein Langeland fulgte opp et skudd fra Ole M. Urdal der keeperen ga retur, og det som skjedde var at Torstein nådde ballen først, fikk fyrt den i mål. Det som ikke var like hyggelig var at han ble liggende, og vi kunne raskt konstatere at han hadde brukket høyrefoten sin! Han gav alt for Godfoten, og måtte bøte med en brukket fot!

Han ble båret vekk, og kjørt til byen av en hjelpende Bjørnar. Vi måtte spille videre, og vi så og si eide hele kampen fra begynnelse til slutt. Det virket som om vi trivdes ekstremt godt på det veldig våte gressdekke. Andremålet for dagen ble ekspedert i mål av ingen ringere enn Lars Mögster som han har gjort som så mange ganger før i år. Dette stod seg til pause.

Etter pause fortsatte vi der vi slapp, og neste mål var det Kenneth Gjertsen som fikk æren av å score. Fikk ballen på ca. 25 meter og fyrte til det han var god for. Ballen smalt i tverrlegger og inn. 3-0 var et faktum, og kampen var i realiteten punktert.

10 minutter før slutt satte Ole M. Urdal punktum for kampen da han headet inn 4-0 på en corner.

En av de aller beste kampene vi har spilt i år, og for første gang klarte vi å holde nullen:)

Seriekamp Runde 17: FC Godfoten - Sandviken 2
Sted: Salhus
Dato: 22.09.
Kl: 14:00

Resultat: 3-5 (2-2)

Mål:
Lars Mögster
Hans C. Myhre
Torstein Langeland

"Krasj-landing!"
Så kom nedturen! Vi spilte en horribel kamp, der vi alle manglet tenning og giv. Vi lå under 0-2 allerede etter 15 minutter, men takket være redusering av Lars Mögster, og en utligning av Hans C. Myhre hadde vi 2-2 til pause.

Dette skulle dessverre ikke holde, og vi begynte like tamt som vi gjorde i 1.omgang. 2-2 ble til 2-4, og vi fikk oss et mål til ved Torstein Langeland. 3-4 og vi ante at vi kunne ta poeng. Dessverre kontret Sandviken inn nok et mål, og kampen ebbet ut med 3-5 til Sandviken.

I bunn og grunn, en elendig kamp!!

Seriekamp Runde 16: Valestrand/Hjellvik 2 - FC Godfoten
Sted: Valestrand
Dato: 15.09
Kl: 13:00

Resultat: 1-5 (0-2)

Mål:
Lars Mögster x 3
Lars Henriksen
Jan Erik Pedersen

"Godfot, Godfot, Godfot - ey ey ey!!"
Hva kan jeg si, vi er i gang gutter, så det holder!! Tenk om dette hadde startet litt tidligere i sesongen, da hadde vi garantert lagt høyt oppe på tabellen. Nå gjenstår det dessverre kun to kamper for oss, og vi satser selvfølgelig på å ta poeng i disse også.

Kampen denne gangen ble spilt på Osterøy, mot Valestrand/Hjellvik 2. Vi viste oss nok en gang fra vår beste side, og dro i land 3 nye poeng, og hvilken måte da! Hele 1-5 ble det mot de som innehar tredjeplassen på tabellen.

Ballet startet først etter 30 minutter spilt da Kenneth Gjertsen headet et innlegg inn i feltet og Lars Henriksen kom på et av sine dype løp, og iskaldt lobbet ballen over den utrustende keeperen. 5 minutter senere var det Lars Møgster sin tur, og denne dagen skulle han skikkelig vise seg fram. Smalt ballen i mål, og da stod det 2-0. En klasseredning av John Berntsen sørget for at vi gikk til pause med 2-0 ledelse.

Etter pause begynte vi nærmest der vi slapp i første omgang, denne gangen med Jan E. Pedersen. Fra ca. 18 meter på venstrekanten fyrte han av et skudd som gikk i bue over keeper, og 3-0! 10 minutter senere var Lars Møgster frampå igjen, og fikk puttet fra kloss hold til hele 4-0.

Valastran hadde nærmest gått i oppløsning, da de plutselig fikk et mer eller mindre uforklarlig straffe. Eksekutør gjorde ingen feil, og de hadde fått seg et trøstemål. Men nok en gang ville Lars Møgster ha mål. Denne gangen etter perfekt klikk-klakk spill fra egen banehalvdel mellom Ole M. Urdal og Kenneth Gjertsen, fram til Lars, og han gjør ingen feil foran kassen. 5-1!!

Grattis gutter! Hva kan jeg si, vi rocker for tiden:) 

Seriekamp Runde 15: FC Godfoten - Bergen Tempo
Sted: Nymark
Dato: 07.09
Kl: 13:00

Resultat: 3-1 (3-1)

Mål:
Lars Mögster
Frode Austbø
Hans C. Myhre

"3 på rad!"
Vi er definitivt i gang gutter! Denne gangen var det Bergen Tempo som lå på andre plass som fikk oppleve Godfotens vrede! Fikk en "flying start", og ledet 3-0 allerede etter 25 minutter.

Lars Mögster fikk æren av å starte showet da han ble spilt igjennom etter 5 minutter, og plasserte ballen sikkert forbi keeper. Så var det Frode Austbø sin tur å score. Han scoret på et innlegg etter flott forarbeid, og innlegg foran mål. 15 minutter senere var det duket for 3-0. Denne gangen var det Hans Christian Myhre som fikk en ball nedover på høyrevingen, avanserte et par meter og lobbet perfekt over den utrustende keeperen, og 3-0 var et faktum.

Bergen Tempo reduserte et par minutter før slutt på et frispark som gikk igjennom hele feltet og i mål.

I andre omgang kom det ikke flere mål, men det betyr ikke at det ikke var sjanser. To feberredninger av John Bertnsen sørget for at Bergen Tempo måtte se seg slått i denne kampen. Vi stod på og kjempet hele kampen igjennom, og det var en skikkelig arbeidsseier dette her. Smakte godt!

Til alle andre lag; Pass på, vi er på gang!

Seriekamp Runde 14: Bidragskameratene - FC Godfoten
Sted: Slettebakken
Dato: 25.08
Kl: 16:00

Resultat: 1-4 (0-1)

Mål:
Ole M. Urdal x 2
Jan E. Pedersen
Lars Mögster

"Stang inn!!!"
Godfoten lever opp til navnet sitt, med noen sinnsyke skudd!

Allerede etter 3 minutter startet showet da Lars Mögster klinket ballen fra dønn skrå vinkel rett i tverrlegger og inn! En vanvittig scoring, men dette var bare begynnelsen på hva som skulle komme;) Resten av førsteomgang er ikke nødvendig å kommentere, da det skjedde veldig lite. I andre omgang begynte vi som i første, ved en tidlig scoring. Denne gangen var det Ole M. Urdal som scoret fra kanten, i en lobb over keeper. Om det var et innlegg eller skudd vites ikke....

Kvarteret senere reduserte Bidragskam. og skapte spenning i hele 5 minutter før det var Jan E. Pedersen sin tur. Fikk en ball på skrå venstrekant, og smalt den via høyre stolpe og inn, og vips 1-3!

10 minutter senere kom dagens høydepunkt! Ole M. Urdal dempet ballen på kassen, fikk snudd seg, for så å dunke ballen i kryssen og inn! Orgasmisk! Hatten av for Ole alle sammen!

Slik innkasserte vi tre nye poeng, andre seier på rad. Begynner så smått å se bedre ut nå, og vi kan begynner å se oppover på tabellen. Vi er nå a-poeng med Eidsvåg, men med et par mer mål i minus. 

Seriekamp Runde 13: FC Godfoten - Eidsvåg 2
Sted: Salhus
Dato: 18.08
Kl: 18:00

Resultat: 3-2 (1-2)

Mål:
Frode Jacobsen
Jan E. Pedersen
Ole M. Urdal

"Ah, yes!!"
Endelig en seier til! Det var fortjent, ettersom det var tredje gangen vi møtte Eidsvåg i år, og vi hadde ledet begge gangene før, for så å spille 2-2. Vi har det med å få mål rett i trynet i begynnelsen av kampene, og denne kampen var intet unntak. Innen det var gått 15 minutter lå vi under 0-2! En sen redusering på overtid i første omgang av Frode Jacobsen gjorde slik at vi gikk til pause med en anelse om at dette kunne gå den riktige veien.

Og det gjorde det! Etter hvilen var det nærmest kun et lag på banen, og Eidsvåg kom ikke til en eneste kvalifisert sjanse. 2-2 kom på straffe ved Jan E. Pedersen etter at forsvareren til Eidsvåg handset klart, og 3-2 kom etter vi brøt angrepet til Eidsvåg og kontret inn ledermålet ved Ole M. Urdal.

Eidsvåg presset hardt mot slutten, men vi red av stormen og vant høyst fortjent 3-2, og neste helg venter Bidragskameratene!! Da skal det bli bank å få!!

Seriekamp Runde 12: Øystese - FC Godfoten
Sted: Øystese
Dato: 11.08
Kl: 18:00

Resultat: 4-2 (3-0)

Mål:
Lars Mögster
Jan E. Pedersen

"Det finnes ikke rettferdighet i fotball!"
Som det ligger i overskriften, burde det ha vært vi som skulle stukket av med 3 poeng i denne kampen! Tør å påstå at vi var flere hakk bedre enn Øystese, og produserte mange ganger så mange sjanser som de, men fotball er ikke alltid rettferdig.

Lars Mögster scoret nok en gang, denne gangen med ryggen mot mål. Et skudd som gikk i bue rett i vestre kryss. Andre målet vårt ble scoret av Jan E. Pedersen på et inndirekte frispark forårsaket av tilbakespill til keeper. Vi presset hardt mot slutten, men traff bare stolper og tverrliggere.

Snakket med treneren til Øystese etter kampen, og han sa følgende: "Flau over at vi slo dere i dag. Dere var mange hakk bedre enn oss, og det lille av spill som ble gjort utpå der stod dere for. Vi scorer 4 mål på tilnærmet ingen sjanser, og dere scorer kun 2 på et ti-talls sjanser. Ikke rettferdig!"

La det tale for seg selv!

Seriekamp Runde 11: FC Godfoten - Nymark
Sted: Salhus
Dato: 04.08
Kl: 18:00

Resultat: X-X

Mål:

Denen kampen er utsatt på ubestemt tidspunkt. Kommer tilbake til den senere.....

Seriekamp Runde 10: Flaktveit 2 - FC Godfoten
Sted: Flaktveit
Dato: 23.06
Kl: 18:00

Resultat: 2-1

Mål:
Ole M. Urdal

Ingen kampreferat foreligger dessverre, da webredaktør Kenneth var på ferie...

Seriekamp Runde 9: Sandviken 2 - FC Godfoten
Sted: Stemmemyren
Dato: 17.06
Kl: 18:00

Resultat: 3-1

Mål:
Thomas

Ingen kampreferat foreligger dessverre, da webredaktør Kenneth var på ferie...

Seriekamp Runde 8: FC Godfoten - Valestrand/Hjellvik 2
Sted: Salhus
Dato: 09.06
Kl: 18:00

Resultat: 1-3 (1-1)

Mål:
Lars Mögster

"Feriefotball på høyt plan!"
Nei, ferien har ikke begynt ennå, men det så ikke verre ut da vi spilte mot V/H. Når temperaturen er over 25 grader klokken 1800, da er det varmt, og det var lett og se på banen! Lite presisjon over det vi gjorde, og klarte ikke å finne tilbake til noe av det som gjorde at vi tok poeng i forrige kamp mot Bergen Tempo, der vi virkelig ville score mål. Vi fikk første mål i trynet etter 20 minutter, men svarte relativt raskt da vi fikk corner, og Lars fikk skutt ballen i mål etter masse klabb og babb inne i feltet. Dette stod seg til pause, og vi trodde at det skulle gå veien vår.

Etter pause fungerte ingen ting lengre, og nok en gang var det mangel på kommunikasjon mellom keeper og forsvarer som gjorde at vi slapp inn et nytt mål. Litt senere slapp vi inn enda et nytt mål, og kampen var punktert. Vi kom til et par sjanser mot sluttet, men fikk ikke puttet flere mål, og kampen endte 1-3 i favør Valestrand/Hjellvik.

Nå tar jeg (Kenneth Gjertsen) en velfortjent ferie, og er tilbake om 3 uker, så de neste kampene må vi få noen andre til å skrive referat fra. Fortsatt god sommer:)

Seriekamp Runde 7: Bergen Tempo - FC Godfoten
Sted: Møhlenpris
Dato: 02.06
Kl: 16:00

Resultat: 5-5 (2-3)

Mål:
Frode Austbø x 3
Lars Mögster
Janna Pedersen

gultkort.gif (144 bytes)Janna Pedersen

"Mål er gøy!"
Ja, det er som den berømte ketchup-flasken! Når det først løsner, så renner det i strie strømmer:) Dette var dagen vi brøt alle målbarrierer, som til nå hadde vært det å kun score 2 mål i en kamp! En stor gratulasjon til Frode Austbø også, med hele 3 mål i dag. Ikke ekte hat-trick, men vanvittig bra likevel!

Over til kamp-analysen: Vi gikk ganske bra ut med høyt press og en hel del halvsjanser. Men som ofte skjer, fikk vi et mål i trynet på frispark. En aldri så liten keeper-tabbe kan jeg våge meg på... Rett etterpå ble keeperen vår, John Berntsen skadet. Han ofret alt han var god for, berget målet, men måtte kaste inn håndkle. Kenneth Gjertsen tok over som keeper, og Frode Austbø kom innpå som erstatter. Og for et bytte det var! Frode scoret sitt første mål for dagen allerede etter 2 minutter. Tok ikke lang tid igjen før Bergen Tempo var i ledelsen, etter et gjennomløp og bra plassert skudd. Nok en gang ville Frode det anderledes! Fikk ballen på kanten av 16-meteren, og plasserte den perfekt i keeperens lengste hjørne. Et par minutter senere var det Lars Mögster sin tur. Et litt rotemål, men mål er mål! Pause: 2-3 i vår favør!

Etter pause mistet vi initativet, og slapp Bergen Tempo inn i kampen. 2 mål fikk vi i fleisen før vi fikk summet oss. En lobb over keeper som gikk stolpe inn, og et fantastisk vollyskudd. Vi lå under 4-3, og kampen var snudd. Vi fikk så frispark i farlig possisjon, og vår eminente frispark-spesialist, Jan Erik Pedersen, sviktet ikke denne gangen heller! Skrudde ballen rundt muren, og uttagbar for keeper! 4-4!

Men, nok en gang slapp vi Bergen Tempo inn i kampen igjen. En ball i mellomrommet mellom siste-forsvarer og keeper ble katastrofal. Alle tre smalt inn i hverandre, og ballen rullet i mål. Kan nesten trekke paraleller fra NBK-kampen... Men kampen var ikke ferdig, og Frode ville score nok et mål! Han vant en hode-duell med en forsvarer og keeperen, og fikk en enkel oppgave å putte ballen i mål. 5-5, og hans tredje mål! Slik endte kampen, greit nok med uavgjort egentlig!

Vil bare ta med på slutten her at undertegnede (Kenneth) spilte kamp for Pondus i Salhus etterpå, ettersom jeg var keeper i denne kampen og ikke fikk løpt "nok"... Jeg ville jo også være med på scoringsballet, så jeg tok igjen det fortapte i Pondus sin kamp mot Fyllingen 2, der jeg klarte kunststykke å score fra bak midtbanen! Tror ikke det er mange som har gjort det der nede;) 

Seriekamp Runde 6: Nordhordaland 3 - FC Godfoten
Sted: Salhus
Dato: 26.05
Kl: 18:00

Resultat: 2-1 (1-0)

Mål:
Bjørnar Kjelby

gultkort.gif (144 bytes)Bjørnar Kjelby

"Fotballklubb søker notorisk måltyv!"
At vi har et problem med å score mål er et faktum vi er pinlig klar over, men at vi bare klarer å score et eneste lite mål i dag, er en regelrett skam! I løpet av førsteomgangen brente vi sjanse på sjanse, og det som skjedde var selvfølgelig at NBK tok ledelsen. I første omgang var både Lars Mögster og Kenneth Gjertsen farlig nær ved å score. Lars kom seg igjennom, men bommet i det avgjørende skuddet, mens Kenneth sin suser fra 20 meter smalt i tverrleggeren og gikk ut, uten at vi klare å putte returen.

I andre omgang spilte vi regelrett dårlig. Etter 20 minutter var Anders Fosse så uheldig å handse innenfor 16-meteren, og straffen var klar. Påfølgende straffe: 2-0. Fortsatt klarte vi ikke å finne tilbake til det bra spillet fra 1.omgangen, der vi spilte ball i hatt med dem. 10 minutter før slutt, fikk vi i hvertfall litt lønn for strevet, da Bjørnar Kjelby kom seg igjennom og scoret enkelt. Etter dette prøvde vi helhjertet å komme ajour med NBK, men med så liten tid igjen, lot den siste scoringen vente på seg, og nok et tap var et faktum!

Seriekamp Runde 5: FC Godfoten - Bidragskameratene 
Sted: Salhus
Dato: 23.05
Kl: 20:00

Resultat: 2-4 (0-3)

Mål:
Frode Jacobsen
Frode Austbø

"Å klarere er en fin oppfinnelse!"
Som det ligger i headingen, har vi litt å utsette på det å få ballen ut av egen sone. Vi spilte en dårlig kamp jevn over hele banen, og ingen kan være stort fornøyd med den innsatsen vi la ned i dag. Vi var treg i duellspillet, og fikk aldri etablert noe form for spill på motstanders banehalvdel, og i skrivende stund er vi bunnslam sammen med akkurat Bidragskameratene. Vi hadde muligheten til å krype godt oppover på tabellen, faktisk 4 plassen! Men nei... I førsteomgang fikk vi regelrett julig, og det stod ikke mindre enn 0-3 innen de første 45 minutter.

Utover i andre omgang øynet vi at aldri så lite håp da Frode Jacobsen scoret sitt første mål for sesongen da han lobbet pent over keeperen fra heller spiss vinkel. Nydelig mål! Kun få minutter senere var Frode Austbø sin tur. Fikk ballen og avanserte et par meter, og fikk plassert ballen til side for keeper. 3-2 var en realitet, og vi var med i kampen igjen! Det siste kvarteret presset vi hardt for å få utligningen, men i stedet scoret Bidragskam. nok et mål, og stillingen ble 2-4. En grusom dårlig kamp fra vår side!

Seriekamp Runde 4: Eidsvåg 2 - FC Godfoten
Sted: Eidsvåg
Dato: 12.05
Kl: 18:00

Resultat: 2-2 (1-2)

Mål:
Lars Mögster
Janna Pedersen (str)

"Historien gjentar seg..."
Og med det mener jeg resultatet... Vi spilte jo som kjent treningskamp mot Eidsvåg før sesongen og stillingen ble også da 2-2. Dette var i bunn og grunn et helt ok resultat, kunne vippet begge veier. Eidsvåg startet ballet etter kun 10 minutters spill, med en lompe som aldri var beregnet skulle gå i mål. Dette er slik som skjer, men vi slo tilbake etter ca.25 minutters spill, da Frode nærmest løp fra alt som var av forsvarere, men ble dessverre stoppet delvis av stolpen/keeper, men som en ekte goalgetter var Lars på plass nok en gang! Dette er hans tredje mål i år. Kun 10 minutter senere var Lars nok en gang igjennom etter en pasning fra Kenneth. Han ble regelrett nedrent inne i 16-meteren, og straffen var et faktum. Denne gang fikk ikke Hans ta det:) Janna er sikkerheten selv på straffene, og dette var ikke et unntak. Dette er også hans tredje mål til nå i år, og alle har kommet på dødball. Vår egen dødball-spesialist! 2-1 til Godfoten!! Dette holdt seg til pause.

I andre-omgangen var vi ikke like på hugget som vi var før pause, og på en corner ble det dessverre utlignet til 2-2. Et hardt slag i ansiktet for oss dette, men vi stod på videre for å score ledermålet. Det kom dessverre aldri, selv om vi hadde et par sjanse inne i kassen de siste 10 minuttene. Kampen endte 2-2. Ellers kan vi ta med at Brann tok sin tredje strake seier etter at de scoret sistemålet nesten 3 minutter på overtid mot Sogndal, og stakk av med 3 poeng i en kamp som endte 2-3 favør Brann.

Seriekamp Runde 3: FC Godfoten - Øystese
Sted: Salhus
Dato: 05.05
Kl: 18:00

Resultat: 2-1 (0-0)

Mål:
Janna Pedersen
Lars Mögster

"Seeeeeier!!!!!"
Det var sommer, sol, søndag og seier! Yesses folkens, årets første seier er i havn! Vi tuktet Øystese i denne kampen som ble spilt under en særdeles sommerlignende værtype. Først litt pepper til forbundet: Ingen dommer dukket opp, og da vi ringte til ham, fikk vi vite at han hadde levert fra seg alle dommer-oppdragene sine for i år. Her er det kretsen sin oppgave å gi oss videre beskjed, og anmode oss om vi kan finne alternativ dommer, eventuelt finne dommer selv til oss. Vi var ikke blitt informert, så 5 minutter før kampstart stod vi der uten dommer. Vi var så heldig at Bjørnar tok på seg ansvaret å dømme kampen, selv om aldri så spillesugen han var! En kjempeapplaus til Bjørnar folkens, ellers ville aldri denne kampen vært spilt!

Når det gjelder kampen, så var vi vel ganske heldig som klarte å holde nullen i første omgang, ettersom det var dårlige avslutninger som gjorde at vi ikke lå under. I andre omgang hadde vi bestemt oss for å prøve å spille mer langs bakken, og vi klarte det til tider. Hans C. ble tatt 1 meter utenfor 16-meteren, og Janna tok frisparket. Og for et frispark det var! Over muren, og utenfor rekkevidde til keeperen.

Se billedserie fra Janna sitt mål: Bilde 1 - Bilde 2 - Bilde 3

To minutt senere var Janna frampå igjen, og ble felt innenfor 16-meteren, og straffe var et faktum! Hans C. fikk det tunge ansvaret med å ta det. Til vår store skuffelse, gikk skuddet over tverrleggeren, og stillingen var fortsatt 1-0.

Se billedserie fra Hans C. sitt straffe: Bilde 1 - >Bilde 2 - Bilde 3

Etter et par minutter gikk det som det nesten måtte gå; vi fikk et mål i tryne. I en løpsduell fikk en Øystese-spiller lobbet ballen fra 20 meter, over keeper og i mål. Det var nå bare 15 minutter igjen av kampen, og vi følte oss at dette kanskje ikke kom til å gå vår vei, men da det var kun 1 minutt igjen av kampen, fikk Lars Mögster kjempetreff fra 20 meter, og ballen føk i nettet! Orgasmisk!

Se billedserie fra Lars sitt mål: Bilde 1 - Bilde 2

Siden det var bare 1 minutt igjen av kampen, klarte vi uten problem å holde tett til fløyten gikk, og 3 poeng var et faktum! GRATULERER FC GODFOTEN!

Ellers kan vi bare nevne at mens vi spilte, spilte også Brann mot Bodø/Glimt, og der ble det Brann-seier, så dette var gledens dag:)

Seriekamp Runde 2: Nymark - FC Godfoten
Sted: Nymark
Dato: 28.04
Kl: 18:00

Resultat: 3-2 (1-0)

Mål:
Lars Mögster
Janna Pedersen(str.)

John B.

Dette var kampen der vi skulle reise kjerringen, men slik gikk det jo ikke. Kampen ble preget av at keeperen vår, John B, ble utvist etter ca.30 minutters spill. Da stod det 0-0. Etter en dårlig klarering klarte en Nymark-spiller å tråkle seg igjennom forsvaret, og ble tatt inne i feltet av keeperen. Kenneth Gjertsen måtte hive på seg keeperdrakten, og den påfølgende straffen klarte han ikke å ta. 1-0 var en realitet, og vi var kun 10 mann. Dette stod seg til pause.

I andre omgang begynte vi å spille fotball, og utlignet til 1-1 etter en flott enkeltprestasjon av Lars. Løp igjennom alt som var, og fikk kranglet ballen i mål. Første offisielle FC Godfot-mål, gratulere Lars!

Vi øynet håp, men det tok bare 5 minutter, og nok en gang var vi under og stillingen var 2-1. En Nymark-spiller fikk tråklet seg igjennom, fintet både forsvarere og keeper. 10 minutter senere var det 3-1, da vi ikke var organisert i bakre rekker.

Vi fikk så straffe etter at Bjørnar Kjelby ble tatt innenfor 16-meteren. Bjørnar fikk ballen, avanserte et par meter og skjøt. Skuddet ble delvis stoppet av keeper, men ballen var fortsatt fri. Bjørnar ble så hektet av Nymark-keeperen, og straffen var klar. Straffen ble utagbart ekspedert i mål av Janna. Kaldt og rolig! Kampen endte 3-2, men med 11 mann på banen, kunne resultatet blitt anderledes.

fotball.gif (1434 bytes)fotball.gif (1434 bytes)

Seriekamp Runde 1: FC Godfoten - Flaktveit 2
Sted: Salhus
Dato: 21.04
Kl: 15:00

Resultat: 0-2 (0-1)

Mål:

"Den forblåste kamp!"
Ja, serien er sparket igang, og vi møtte Flaktveit 2. Det ble aldri noen stor kamp, det sørget vinden for. Vi slapp inn mål etter en halvtime da keeperen vår ble regelrett slått ned i feltet. I tumultene som oppstod fikk en Flaktveit-spiller skutt ballen i mål. Vi kom nært ved et par anledninger, som da f.eks Janna plasserte et frispark i treverket ved krysset. I andre omgang fikk vi vinden mot oss, og dette hemmet oss helt klart. Vi slapp inn et mål i denne omgangen også, da en av spillerene til Flaktveit hadde større fart og løp inn 0-2. Savnet av Lars i midtforsvaret var stort i denne kampen.